JAPON DİZİSİ// TOURIST// ツーリスト

 


KONUSU
Bu dizi, hayatlarında sorun yaşayan üç kadının; Bangkok, Taipei ve Ho Chi Minh'de gizemli ve karizmatik bir adamla karşılaşmasını konu alıyor.

SENARİST: Yasuko, Yoshida Koki, Toyone Yuichi                                

YAPIMCI: Smith, Yamagishi Santa

KANAL: TBS, TV Tokyo, WOWOW

YAYIN TARİHİ: 28 Eylül - 7 Ekim 2018

BÖLÜM SAYISI:3    

TÜRLER:  Macera, Gizem, Romantik

İNGİLİZCE ALT YAZI KAYNAĞI: HPriest

OYUNCULAR




Ono Machiko
{Ho Chi Minh} Tachibana Kaoru 
3. Bölüm


Bu diziyi japan-fans.com'dan da izleyebilirsiniz. ❤

👉Dizinin Japan-Fans sayfası👈


1.BÖLÜM

Nogami Satsuki bir televizyon kanalında yapımcıdır. Hem işinde hem de aşkta elinden geleni yapmaya çalışsa da hayatından memnun değildir. Kendini sıkışmış hisseden Satsuki, eşsiz bir yaşam ve ölüm manzarasına sahip olan manevi şehir Bangkok'u ziyaret eder. Bangkok'ta bir hırsız çetesinin Japon bir adamın çantasını çaldığını görür. O adam Ameku Makoto'dur. Bangkok'ta ne yapacağını bilemeyen Satsuki, cüzdanını da çaldıran Makoto'yu yemeğe davet eder ve kendisine bir gün eşlik etmesi şartıyla ona bir miktar para teklifi sunar. İkisinin arasında garip bir yakınlaşma gelişir.



*THAM BUN: Tayland’da Budistlerin hem şimdiki hayatlarında iyi şansa, sağlığa ve paraya sahip olmak, hem de bir sonraki hayatlarında daha iyi bir konumda doğmak için çeşitli yöntemlerle işledikleri sevap. Kaynak
  

        MEGA// DAILYMOTION// VIDMOLY



2.BÖLÜM

Hayatını aşktan aşka atlayarak yaşayan Tsunomori Honoka evlenmeye karar verir. Bekarlığa veda hatırası olarak arkadaşlarıyla birlikte eski gelenekleri modern kültürle harmanlayan Taipei'ye gider. İlk iki günü muhteşem şekilde geçiren Honoka, üçüncü gün fazla yemekten dolayı midesini bozar ve gezide arkadaşlarına katılamaz. Kendisi tek başına bir kafeye gider ve orada iri yarı bir adamdan kaçan  Ameku Makoto ile karşılaşır. Makoto yakalanmamak için Honoka'dan çift gibi davranmasını ister. Bu olayın arkası gelir ve ikisi o gece için hayali sevgili olurlar.




3.BÖLÜM

 35 yaşındaki moda tasarımcısı Tachibana Kaoru, kocası ve kocasının sevgilisini takip etmek için Vietnam'ın hızla gelişmekte olan şehri Ho Chi Minh'e gider. Kaoru bir çocuk annesidir ve boşanma sürecinin tam ortasındadır. İşin garip yanı  Ho Chi Minh, Kaoru ve kocasının geçmişte ziyaret ettiği ve onlar için birçok anı barındıran bir şehirdir. Kaoru çok içip sarhoş olduğu bir gece pek de hoş olmayan bir şekilde Ameku Makoto ile karşılar. İkili ertesi gün tesadüfen tekrar karşılaşınca Kaoru özür dilemek amaçlı Makoto'ya yemek ısmarlar. Sonrasında,"anıları yeniden yazmak" adına o ve kocasının yürüdüğü yolları tekrar yürürler ancak  Kaoru'nun bazı şeylerle yüzleşmesi gerekir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder